ÄltaCirkeln Trans, våren 2019

Träning i Cirkel

 

Måndagen den 7 januari 2019

startar vårens

träningscirkel för trans, i Älta.

 

Detta är för dig som har erfarenhet av andligt arbete och regelbundet vill träna på att utveckla din trans i samarbete med universum, tillsammans med andra som har samma intresse och med en erfaren Cirkelledare.

 

Cirkeldagar är måndagar jämna veckor kl 18:00-20:00 dessa datum 7 jan, 21 jan, 4 feb, 18 feb, 4 mars, 1 april, 29 april, 13 maj och 10 juni.

 

 

Anmälan dig här eller på tfn/sms 070-5695100.

 

 

Cirkelns inriktning är trans och vi kommer bla att träna på att:

  • Hitta din egna personliga energi, förstå skillnaden på andras energier och universums energier
  • Kommunikation tillsammans med Universum
  • Hur universum på bästa sätt arbetar genom just dig i trans
  • LITA PÅ KONTAKTEN

 

Konstruktiv personlig återkoppling utlovas till alla deltagande.

 

Cirkelledare är Ammis Reiman som är spirituell coach, medium och transhealer på Free Spirit

Vi är hos Free Spirit i ”Stugan på tomten”, Strålsjövägen 48, Älta (SV om Sthlm)

 

 

Terminskostnad

  • 3.350 kr för nya deltagare inom transarbetet.
  • 3.000 kr för tidigare deltagare.

 

Möjlighet till att få delbetala finns.

 

Din plats är säkrad så snart du har betalat in, dock senast 28 nov 2018.

 

 

Avgiften kan betalas in till Free Spirit via

  • Swish 070-5695100
  • PG 75 04 48- 3
  • BG 871-2671

 

 

Reservationer:

Vid för få deltagare ställs cirkeln in.

 

Free Spirit tillämpar ånger av beställd och betald "kurs", enligt distansavtalslagen.

Free Spirit innehar F-skattsedel

 

Anmälan dig här <--- eller på tfn/sms 070-5695100.

 

 

 

 

 

 

Kort beskrivning av trans-arbete:

Den som arbetar i trans är i ett annat medvetandetillstånd än om man är i ett medvetet vaket tillstånd. I transen försätter man sitt medvetande ”på undantag” så mycket man kan för att universums-/ andevärldens energier ska kunna kommunicera genom personen så rent och rakt som möjligt, dvs utan att personen låter sitt medvetande bry sig om vad/ hur kommunikationen förmedlas.

 

Det finns flera olika graders av transtillstånd, övergripande sett kan man säga att när man arbeta i lätt trans kan man ha ögonen öppna och vara ganska medveten om vad som kommuniceras men utan att för den delen ”lägga sig i” vad som kommuniceras. I detta läge kommuniceras ofta något som kallas ”inspirerat tal”, spirit ger övergripande vägledning och kloka ord till dem som medverkar.

 

Lite djupare trans kan vara när du inte kan hålla dina ögon öppna längre och du känner att du ”domnar” bort men fortfarande kan uppfatta vad och hur det kommuniceras.

 

När man arbetar i djup trans så är ditt medvetande inte medvetet om vad och hur det kommuniceras. Men du är inte sovande fastän det kan kännas så.

 

När man arbetar i trans är det bra att ha en ”vaken” vän med sig som själv har erfarenhet av transarbete, som kan hjälpa till både i arbetet att få dig i trans, samt i kommunikationen med spirit och för att hjälpa dig ur transen när det är dags för det. Denna vän håller också koll på att allt är tryggt och lugnt runt dig, så att transarbetet kan ske utan avbrott, det är viktigt.

 

För att ge mer energi till transarbetet kan man vara en s k cirkel där man är flera personer som ger energi till personen och universum som jobbar i transen, detta för att universum/andevärlden ska ha möjlighet att arbeta så starkt de kan eftersom de tar hjälp av våra energier. Att arbeta i en s k cirkel med ett medium, en cirkelledare och flera ”sitters” är att föredra för att transen och transutvecklingen ska kunna bli så stark som möjligt.

 

Kommunikationen i trans kan bestå av tal, healing, målning, skrift m m.