Mat-coachning

Mat-coachning

hemmagjord juice

Kundkommentarer


Annica

Stort tack till dig Ammis för att du fick mig att ta tag i min vikt,- och efterhand, även om min kropp. För ganska precis ett år sedan hade jag kommit till en punkt när ingenting kändes roligt. Vågen visade ständigt ytterligare några kilon till min redan överviktiga kropp. Jag visste att jag behövde gå ner i vikt, minst tio kilo men jag visste inte hur jag skulle göra. Mina tidigare bantningsförsök gav jag upp efter någon vecka. Tyckte synd om mig själv, tröståt, och gick upp ännu mer! Dessutom hade jag ont i mina leder, och det utgick jag ifrån berodde på alla extrakilon jag bar på.


En dag i slutet av april förra året hade du lagt upp en bild på dig själv på FB, supersmal! Jag kommenterade hur fin du var, och beklagade mig. Då frågade du om jag verkligen ville ta tag i det, för i så fall skulle du supporta mig.

Och på den vägen har det fortsatt. Du lärde mig att avstå från potatis ris och pasta såklart, men även mjölkprodukter, gluten och socker.


Och jag upptäckte ganska snart att det går ganska bra att leva så! Efter ungefär tre månader upptäckte jag plötsligt en dag att min värk nästan helt försvunnit. Det berodde alltså inte enbart på övervikten, det hade med kosten att göra också!

I december började jag gå på gym två gånger i veckan, tack vare ditt tjat! :-)


Till dags dato är det över fyrtio gånger jag besökt gymmet. Är i grunden en soffpotatis som egentligen inte gillar fysisk ansträngning, men nu har det gått så långt att jag får dåligt samvete om jag inte går och kör mitt 2-timmarspass.


Hela tiden under detta år har du funnits i bakgrunden med goda råd, glada tillrop och peppningar, och du har även gett mig dåligt samvete mellan varven! Och resultatet idag är 12 kilo lättare, ledvärken nästan helt borta, och min onda stela höft har jag lyckats träna upp så jag har mer rörlighet. Allt tack vare dig! Hade aldrig klarat detta själv.


Så tacksam så du anar inte! Stor kramTina

Jösses vad skönt att jag sedan en månad slutat med alla sädesslag och mjölkprodukter.


Sluppit de värsta dagarna med värk i kroppen o alla timmar på WC😃 På köpet har jag hittills gått ner -7kg.


Tack Ammis för dina artiklar o ditt sätt att leva, det smittar av sig!!❤️🌺

Mat är inte enbart goda smaker, kalorier och näring, det är information.


Mat kommunicerar med din kropp och ”visar” Dig vad Du bör göra.


Det starkaste verktyget för att förbättra Din hälsa, Ditt sätt att leva och hela Din värld, är Din gaffel, kniv och mat.


Att lägga om Dina matvanor till antiinflammatorisk kost kan leda till att heala Din kropp från gifter Du omedvetet (eller medvetet) fått i Dig genom åren.


Denna kostomläggning kan leda till t ex färre ledbesvär, viktminskning, lindra otrevliga symptom som Du kanske har från t ex fibromyalgi, artros, nedstämdhet, IBS.


Det är jobbigt att ändra en vana därför är det bra att ha en utomstående coach som kan leda dig i rätt riktning.Free Spirit erbjuder matcoachning och vi kommer att ha kontakt genom sms, mail eller andra medel som passar dig, dagligen om du så vill. Det är viktigt med nära kontakt när en förändring ska slå igenom.


Med matcoachningen kan du bla få:

• En "Att tänka på"-lista för mat och dryck.

• En veckas matförslag, utefter din egen vecko-matlista.

• En månads svar på mail/mess-frågor.

• Start på viktkontroll-statistik, efter er egen invägning.

• Lite recepttips

• Kontroll av varje dags matintag i en månad
För pris klickar du här -->


Kontakt


Ammis Reiman

070-5695100


Nacka, Stockholm

Sweden


Bankgiro 871-2671

PlusGiro 75 04 48-3

Swish 070-5695100