Energiterapi

Det som andra människor tycker och tänker om Dig, har INGENTING med Dig att göra!
Energiterapi hjälper dig att komma ur gamla mönster och programmeringar som du oftast omedvetet går omkring med.


Kanske du känner att du ofta dras till personer som t ex klankar ned på dig, utnyttjar dig eller tar av din energi och du får inget tillbaka?


Eller jobbar du så mycket att du sällan har ork eller tid att göra något för dig själv och/eller familjen eller att du ens får något beröm för det av chefen?


Du kanske dras i kärlek till personer som du sen inte kan leva med eller du blir nertryckt av?


Eller du kanske lever i ett känslomässigt medberoende av din partner, föräldrar eller andra?


Allt detta och mycket mer kan vara undermedvetna programmeringar/beteenden/mönster/känslor som inte är Dina utan du har "fått dem" utav t ex föräldrar, samhälle eller skola o dyl.


Vi ta upp dessa till ytan för att du ska se vad som är Ditt Sanna Jag, vad som är Dina Egna energier, känslor och tankar.


Om vi ses fysiskt så börjar vi med samtal och om du vill jobbar vi sen när du ligger på bänken så tittar vi vidare på de situationer som kommer upp och löser energi-blockeringar.


Om vi har kontakt över telefon sitter du, eller ligger, på ett bekvämt sätt där du får vara ostörd och vi jobbar på samma sätt.


Detta är en början på Din process till Ditt Sanna Jag, för att förstå och KÄNNA vad som är DU och Dina sanna egna känslor och tankar.


Efter sessionen kommer du gå ut i vardagen vara i situationer där du kommer att få chansen på att öva på att vara i Ditt Sanna Jag i dessa situationer.


Då du antagligen har gått omkring med gamla programmeringar i flera år så är det viktigt att du har tålamod med dig själv och låter det ta den tid det tar att ändra vanan och att skapa den nya vanan som är Du och Ditt Sanna Jag.


Du kommer antagligen ibland återgå till det gamla mönstret och det är helt okej, bara du ser att du är där och sen kan välja att ändra det till det nya mönstret.


Att komma ur den gamla programmeringen är en lättnad och en frihet och när du förstått vilket som är Ditt Sanna Jag, så vill du sällan tillbaka till det gamla.


Andra människor kommer att märka att du har ändrat dig, vilket för dem kan bli lite besvärligt då du kommer med nya tankar och idéer som är Dina Sanna tankar, och det är de inte vana vid.


Andra människor reagerar med/genom sina gamla mönster och programmeringar. Men det gör ingenting, för det som andra tycker och tänker om Dig, har INGENTING med Dig att göra.


Du är hjärtligt välkommen tillbaka på sessioner som stärker dig i att hitta känslan för Ditt Sanna jag.
Länk till pris <---


Energiterapi

Kontakt


Ammis Reiman

070-5695100


Nacka, Stockholm

Sweden


Bankgiro 871-2671

PlusGiro 75 04 48-3

Swish 070-5695100